RYTMIAKATEMIAN
VERKKOKURSSIT

Ajankohtaiset kurssit

Kaikki kategoriat

Musiikin tekeminen

Musiikin tekeminen -aihepiirin kursseilla musiikkialan ammattilaiset kertovat käytännön vinkkejä laulujen kirjoittamiseen. Kursseilta saat kattavan työkalupakin muun muassa sanoittamiseen, säveltämiseen, sovittamiseen sekä samplaukseen ja verkostoidut alan tekijöiden kanssa samalla, kun pääset hyödyntämään kursseilta saamiasi oppeja käytännössä. 

Musiikin tuottaminen

Miten musiikkia tuotetaan ja minkälaista laitteistoa tarvitaan? Musiikin tuottaminen -kategoriassa on kursseja liittyen äänittämiseen, miksaamiseen sekä digitaaliseen äänisuunnitteluun. Kursseilla on mahdollista saada opastusta erilaisten digitaalisten ohjelmistojen käyttöön ja biisien valmiiksi saattamiseen sekä perehtyä käytännössä tracker-tuottajan työskentelytapoihin.

MUSIIKKIALAN URAVALMENNUS

Miten uraa rakennetaan musiikkialalla ammattimaisesti ja kuinka kehittää ulkomusiikillisia ominaisuuksia tukemaan olemassa olevia musiikillisia taitoja. Musiikkialan uravalmennus -kategorian alta löydät kursseja, joilla käydään läpi urasuunnittelua ja brändin rakentamista sekä musiikkialalle tyypillisiä lainalaisuuksia liittyen sopimuksiin, keikkailuun ja markkinointiin.