Laululyriikan ABC – Hieno naula!

[course_image_enrolled]
[course_video_enrolled]

Price: $1.00

Et vielä ole osallistunut tähän kurssiin - rekisteröidy mukaan oheisesta painikkeesta!.

Kurssin kuvaus

Laululyriikan ABC -kurssi tarjoaa äärimmäisen kattavan paketin laululyriikasta ja sen tekemisestä.

Kurssi pitää sisällään mm. seuraavia aiheita: laululyriikan erityispiirteet, kirjoittamisen vaiheet, laulun tehtävä, idea, aihe, teema, tyyli, sävy, osat, kokonaismuoto, koukut, tärppipaikat, mitta, riimi,tarina, draaman rakenne, kerronta, co-writing, vivuttaminen sekä keinoja laululyriikan tekoon ja inspiraation synnyttämiseen.

Kouluttajana kurssilla toimii lyriikan ja laulunkirjoittamisen opettamisen legenda Heikki Salo.

Kurssi pitää sisällään kattavan, ennakkoon äänitetyn videokokonaisuuden sekä kirjoitustehtäviä.

Kurssin videot aukeavat valituille opiskelijoille ensimmäisen tapaamiskerran yhteydessä!

Kurssin toteutus

Kurssi on pilottivaiheessa maksuton ja suunnattu ensisijaisesti Etelä-Pohjanmaalla asuville. Koska kyseessä on Euroopan sosiaalirahaston rahoittaman hankkeen kurssi, osallistujilta edellytetään ESR-hankkeisiin liittyvien seurantatieto- sekä palautelomakkeiden täyttämistä.

Kurssi koostuu ennakkoon kuvatusta videomateriaalista sekä verkon välityksellä järjestettävistä yhteisistä tapaamisista, sekä harjoitustöistä.

Yhteiset verkkotapaamiset ja niiden sisällön näet aikataulu-laatikosta!

Kurssille valitaan hakemusten perusteella kymmenen henkilöä.

Ennakkotehtävä

Tutustu Heikki Salon kirjaan Kahlekuningaslaji – laululyriikan käsikirja. Kirja toimii oheismateriaalina kurssin muun sisällön kanssa.

Kirjan voit tilata osoitteesta https://kauppa.musiikkitoteemi.fi/epages/musiikkitoteemi.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2016081109/Products/HS-006-2

Lähetä kouluttajalle ennakkoon jokin kirjoittamasi lauluteksti, johon toivoisit vinkkejä. Tätä tekstiä aletaan ensimmäisellä tapaamiskerralla työstämään ryhmässä. Kouluttajan sähköpostiosoite ilmoitetaan ennen kurssin alkamista.

Hakuohjeet

Täytä hakulomake sivun ylälaidan lähetä hakemus kohdasta (varmista, että olet rekisteröitynyt). Kaikille kurssille hakeneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti mahdollisesta kurssille pääsystä sekä lähetetään tarkemmat ohjeet etenemisestä.

Hae mukaan lähettämällä hakemuksesi viimeistään 28.4.2023!

Varaudu esittelemään itsesi ensimmäisellä tapaamiskerralla. Voit myös esitellä hieman musiikin parissa tekemiäsi taiteellisia töitä.

Kouluttaja Heikki Salo

Heikki Salo on kirjoittanut lauluja moneen eri tarkoitukseen: suomirokkia, lastenlauluja, musikaalibiisejä, iskelmiä, laulelmia, lauluja aapiseen ja aivoinfarktipotilaille. Hänen laulujaan ovat levyttäneet kymmenet artistit. Hän on käsikirjoittanut myös televisio-ohjelmia, elokuvia, musikaaleja ja puhenäytelmiä. Salon repertuaariin kuuluu myös (kahle)Kuningaslaji kirja, joka on yli 300 sivuinen laululyriikkaopas. Heikki on järjestänyt erilaisia lauluntekokursseja Suomessa ja ulkomailla jo 90-luvulta lähtien. 

Mitä kurssilla tarvitaan?

Opiskelijan on hyvä omistaa Heikki Salon Kahlekuningaslaji – laululyriikan käsikirja.

Muuten tarvitset tietokoneen tai jonkin muun välineen, jolla voit liittyä yhteisiin Zoom-tapaamisiin.

Aikataulu

Heikki Salo

Lauluntekijä, Laululyriikan kouluttaja

Heikki Salo on kirjoittanut lauluja moneen eri tarkoitukseen: suomirokkia, lastenlauluja, musikaalibiisejä, iskelmiä, laulelmia, lauluja aapiseen ja aivoinfarktipotilaille. Hänen laulujaan ovat levyttäneet kymmenet artistit. Hän on käsikirjoittanut myös televisio-ohjelmia, elokuvia, musikaaleja ja puhenäytelmiä. Salon repertuaariin kuuluu myös (kahle)Kuningaslaji kirja, joka on yli 300 sivuinen laululyriikkaopas. Heikki on järjestänyt erilaisia lauluntekokursseja Suomessa ja ulkomailla jo 90-luvulta lähtien.